BERLIN - Agentur Videoproduktion

BERLIN - Agentur Videoproduktion pilot drone wartawan video Produksi Video Konser


Kaca ngarep Kita sawetara nawakake Rega Proyek Rampung Kontak

BERLIN - Agentur Videoproduktion - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
kanggo publikasi ing web, TV, ing BluRay, DVD



Panjaluk dhuwur nanging mung anggaran cilik?

Biasane sampeyan ora bisa milih ing antarane opsi kasebut. BERLIN - Agentur Videoproduktion minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kita nggunakake kamera saka jinis padha saka generasi paling anyar karo sensor gambar 1-inch gedhe. Kualitas gambar sing apik banget dijamin sanajan kondisi cahya sing angel. Panggunaan pan-tilts bermotor sing bisa diprogram ndadekake remot kontrol kamera bisa, sing nyuda tenaga kerja lan ngirit dhuwit.


Iki kalebu ing antarane layanan liyane

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

BERLIN - Agentur Videoproduktion nawakake sampeyan ngrekam video kanthi sawetara kamera bebarengan. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Sejatine, paling ora 4K / UHD direkam. Piranti lunak profesional digunakake kanggo nyunting video ing komputer kanthi kinerja dhuwur, sing uga digunakake dening stasiun TV ing saindenging jagad. Minangka salah siji saka sawetara produser video, BERLIN - Agentur Videoproduktion bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video pagelaran teater, konser, wacan lan liya-liyane

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Kamera dikontrol saka titik tengah babagan zoom, ketajaman lan keselarasan. Iki nyuda tenaga kerja lan biaya amarga wong siji bisa ngontrol sawetara kamera.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Iki nyebabake sawetara atus laporan TV lan laporan video. Topik-topik sing ditliti uga lokasi sing beda banget lan maneka warna. Iki kalebu warta lan informasi, acara budaya lan olahraga, kompetisi, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan saka pengalaman ndadekake sampeyan bisa nliti kabeh subyek sing bisa dibayangake supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video.
Produksi video babak diskusi, acara diskusi, wawancara, lsp.

Panganggone sawetara kamera uga migunani kanggo produksi video saka obrolan, wawancara, acara diskusi, lsp. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Nalika nerangake wawancara utawa kahanan obrolan sing melu sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera sing wis kabukten. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Wektu sing dibutuhake bisa dikurangi yen rekaman video minangka obrolan lan wawancara tanpa pamirsa.
Ngedit video, nglereni video, nyunting audio

Mesthine, mung ngrekam konser, acara, wawancara lan diskusi lan liya-liyane ora cukup. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Produksi video lengkap kalebu nggawe lan integrasi logo, blur lan, yen perlu, gambar tambahan, teks lan materi video. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

Kita bisa menehi produksi CD, DVD lan Blu-ray Disc ing seri cilik. Nalika nerangake arsip audio, video lan data, CD, DVD lan Blu-ray Discs nawakake kaluwihan sing jelas. Urip beting saka USB kelet, kertu memori lan hard drive diwatesi. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik sing bisa dadi titik lemah lan nyebabake mundhut data. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka referensi kita
Dicethakaké: Sapi emas Treben - maling merek nalika dagang jaran karo Reese & Ërnst

Sapi emas saka Treben: Reese & Ërnst mbabarake maling merek ing perdagangan jaran ... »
HC Burgenland gelut kanggo kamenangan: laporan TV ing game handball ing Oberliga nglawan HSV Apolda 90 A laporan ing perang HC Burgenland kanggo kamenangan ing game handball Oberliga nglawan HSV Apolda 90. Steffen Baumgart, pelatih kepala HC Burgenland, menehi penilaian. saka game ing Interview.

Semangat gelut ing Oberliga: laporan TV ing game HC Burgenland nglawan HSV Apolda 90 Laporan ... »
Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - pendapat saka penduduk distrik ... »
Weißenfels: Warga njaluk renovasi lampu dalan ing dalan menyang Marienmühle - laporan TV karo wawancara karo Andreas Pschribülla lan Dominik Schmidt.

Lampu dalan ing dalan menyang Marienmühle ing Weißenfels: kutha lan warga ing ... »
Abacay - Luka (Musik Video)

Video musik: Abacay - ...»
Nggawe rencana bebarengan - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik ... »



BERLIN - Agentur Videoproduktion ing negara liya
bahasa indonesia : indonesian : indonesian
svenska : swedish : 스웨덴어
ქართული : georgian : gruzijski
tiếng việt : vietnamese : виетнамски
eesti keel : estonian : estonyaca
Монгол : mongolian : mongolski
македонски : macedonian : macedone
dansk : danish : duński
lietuvių : lithuanian : litauiska
basa jawa : javanese : 爪哇语
íslenskur : icelandic : islandský
suid afrikaans : south african : Південноафриканський
nederlands : dutch : холандски
bugarski : bulgarian : Βούλγαρος
español : spanish : 西班牙语
suomalainen : finnish : فنلاندی
한국인 : korean : coréen
português : portuguese : portugalčina
shqiptare : albanian : albán
slovenský : slovak : slovakisk
türk : turkish : tyrkisk
հայերեն : armenian : अर्मेनियाई
中国人 : chinese : kitajski
עִברִית : hebrew : иврит
فارسی فارسی : persian farsia : perzijski farzija
bosanski : bosnian : bosnyák
norsk : norwegian : norweski
français : french : perancis
italiano : italian : italiano
lëtzebuergesch : luxembourgish : Λουξεμβουργιανό
हिन्दी : hindi : hindi
Русский : russian : krievu valoda
română : romanian : rumunský
latviski : latvian : latvjan
hrvatski : croatian : horvaatia
čeština : czech : чешки
عربي : arabic : arab
беларускі : belarusian : wit-russisch
Српски : serbian : სერბული
gaeilge : irish : irski
azərbaycan : azerbaijani : aserbaídsjan
english : anglais : engelsk
বাংলা : bengali : bengalščina
slovenščina : slovenian : slovėnų
polski : polish : поляк
magyar : hungarian : macarca
Ελληνικά : greek : greco
日本 : japanese : japanska
deutsch : german : Герман
malti : maltese : マルタ語
қазақ : kazakh : kazakiska
українська : ukrainian : ukrainesch


Хяналт Shiv Mendez - 2024.07.22 - 21:14:36